Professionals met deskundigheid en ervaring
maar vooral met hart voor hun vak.

Personeel

De kwaliteit bij Villa Kakelbont kinderopvang wordt niet uitsluitend bepaald door het aanbod, locatie of pedagogisch beleid. De kwaliteit wordt vooral bepaald door de pedagogisch medewerker, die met de juiste communicatie, betrokkenheid en persoonlijke aandacht het beleid en activiteiten toepast.

Wij zijn Villa Kakelbont

Het begint bij het selectief aannemen van de medewerkers. Bij Villa Kakelbont werken uitsluitend pedagogische professionals, MBO, HBO- en Universitair geschoold.

Op iedere vestiging is een assistent leidinggevende aangesteld. Deze is meewerkend op de groep, minimaal 27 uur per week en is een adequate, constante factor binnen de Villa. De assistent leidinggevende is medeverantwoordelijk voor alle segmenten binnen de dagelijkse opvang, zoals de zorg voor de medewerkers, de samenstelling van het team, het pedagogisch beleid, de veiligheid en alle overige belangrijke zaken.
.

Ben je op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Werk je graag in een stijlvolle, huiselijke omgeving en weet je goed de balans te vinden tussen een professionele en een liefdevolle aanpak? Ben je daarnaast vrolijk van aard en weet je anderen te enthousiasmeren? Houd onze vacatures in de gaten.

PER DIRECT VACATURES VOOR INVALKRACHTEN.
PER DIRECT VACATURES VOOR PM-ERS KDV 27-36 UUR. 

PER DIRECT VACATURES VOOR MEDEWERKERS BSO (SPORT)
Mail je sollicitatiebrief inclusief c.v. naar Ellen Otto, pz@villakakelbont-breda.nl

We werken hard aan het bieden van goede service aan ouders, verschillende soorten opvang en activiteiten, maar de kinderen staan altijd centraal.

De villa's in Breda

Contact met villa Kakelbont

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 076-5650333.

Voor algemene vragen: info@villakakelbont-breda.nl

Voor informatie inzake inschrijvingen verwijzen we u graag naar deze pagina.

Stel ons uw vraag

Voor meer informatie kunt u hier uw vraag stellen:

Villa Kakelbont Breda  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign