"Rustige kleine babygroep, speciaal voor de allerkleinsten tot één jaar"

Zwanger?

Al vrij vroeg in de zwangerschap zul je als aanstaande ouder gaan nadenken over de vraag: ‘Hoe regel ik de opvang van mijn kind wanneer ik weer aan het werk ga? Wie gaat er voor mijn kind zorgen’?

Vormen van opvang

Het is per kind verschillend welke vorm van opvang geschikt is voor hem of haar. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen persoonlijkheid. Je zult als ouder moeten onderzoeken wat het meest geschikt is voor je eigen kind.

Regel de opvang tijdig, dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en kun je onbezorgd genieten van je baby en je zwangerschapsverlof. Als je straks weer aan het werk gaat kun je de opvang op verschillende manieren regelen. Misschien kunnen jullie een dag minder werken en dit combineren met kinderopvang. Zorg in ieder geval dat er niet teveel wisselingen zijn gedurende de week. Een stabiele situatie is in deze fase nog erg belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van de allerjongsten.

Als je voor jezelf helder hebt wat je belangrijk vindt aan kinderopvang, kun je beter een keuze maken voor een passende kinderopvanglocatie. We raden je aan om eerst een kijkje te komen nemen om zelf de sfeer te proeven en te zien hoe het eraan toe gaat op de kinderopvang. Meld je daarom aan voor een persoonlijke rondleiding.

De mogelijkheden

Villa Kakelbont kinderopvang biedt opvang aan kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Alle medewerkers hebben een pedagogische opleiding gevolgd (MBO, HBO en Universitair), zijn allen in het bezit van Kinder-EHBO en zijn geschoold betreft ontwikkelingsondersteuning en veiligheid.
Villa Kakelbont heeft een duidelijk pedagogisch plan, een pedagogische visie en enkele pedagogen vast in dienst.

Op een aantal locaties van Villa Kakelbont kinderopvang kun je bewust kiezen voor een babygroep; een aparte rustige groep met minder kinderen en meer begeleiding, speciaal voor de allerkleinsten tot één jaar. Een vaste pedagogisch medewerker, die vertrouwd is voor de baby, is een zeer belangrijke voorwaarde voor het bieden van sociaal emotionele veiligheid.

In de babygroep groep kan je langzaam opstarten om je baby rustig te laten wennen. Naar aanleiding van de ontwikkeling en behoefte van het kind, stroomt een kind door naar de volgende groep.

De kosten

In veel gevallen heb je als ouder recht op kinderopvangtoeslag waardoor de werkelijke kosten voor kinderopvang lager worden. Dit geld voor het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de peuteropvang.


Vraag de toeslag aan binnen 3 maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat.
Kijk op de site van de Belastingdienst www.toeslagen.nl

De villa's in Breda

Contact met villa Kakelbont

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 076-5650333.

Voor algemene vragen: info@villakakelbont-breda.nl

Voor informatie inzake inschrijvingen verwijzen we u graag naar deze pagina.

Stel ons uw vraag

Voor meer informatie kunt u hier uw vraag stellen:

Villa Kakelbont Breda  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign