Santé!
Bewust bezig met voeding

VOEDING

Als ouder ga je bewust om met de voeding van je kind. Je wilt dat je kind leert genieten van gezond eten en verschillende smaken leert ervaren. Villa Kakelbont ondersteunt je hierbij en heeft een eigen voedingsbeleid ontwikkeld.

Aandacht voor eten

Voor de lunch en tussendoortjes zijn duidelijke richtlijnen opgesteld. Zo kiest Villa Kakelbont voor zo min mogelijk toegevoegde suikers, zout en E-nummers. Pure voedingsmiddelen zoals fruit, groente en volkoren producten komen juist wél op tafel. Bij het eten krijgen de kinderen water, melk of (kinder)thee. Het beleid is doordacht en gebalanceerd.

Gezelligheid en het sociale aspect van samen eten tijdens de maaltijd staan voorop. Er wordt de tijd genomen aan tafel. De kinderen komen tot rust en worden gestimuleerd zelf te eten.

Heb je geen tijd om te koken of eet je kind later op de avond minder goed? Dan zijn de warme maaltijden bij Villa Kakelbont de oplossing. Maaltijdservice Ovenschotel & Zo bezorgt dagelijks bij iedere Villa dagvers bereide gerechten, gemaakt met biologische ingrediënten en streekproducten. Meld je kind aan, Villa Kakelbont regelt de rest.

Eet je toch liever thuis met je kind? Bestel de maaltijd via de Villa en laat het afleveren bij de Villa van je keuze. Je haalt je kind op en neem meteen de avondmaaltijd mee naar huis!

De villa's in Breda

Contact met villa Kakelbont

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 076-5650333.

Voor algemene vragen: info@villakakelbont-breda.nl

Voor informatie inzake inschrijvingen verwijzen we u graag naar deze pagina.

Stel ons uw vraag

Voor meer informatie kunt u hier uw vraag stellen:

Villa Kakelbont Breda  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign