Kinderen laten opgroeien
vol zelfvertrouwen en positiviteit

Kinderopvang 0-4 jaar

Onze kinderdagverblijven bieden een rustige en veilige omgeving
voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De mogelijkheden

Bij Villa Kakelbont Kinderopvang bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een babygroep, een peutergroep of een verticale groep.

Babyopvang (0-2 jaar)

Op de meeste locaties van Villa Kakelbont kinderopvang kun je bewust kiezen voor een aparte babygroep. Deze groep heeft minder kinderen en biedt meer begeleiding, speciaal voor de allerkleinsten. Vaste pedagogisch medewerkers, die vertrouwd zijn voor de baby's, is een belangrijke voorwaarde voor het bieden van sociaal emotionele veiligheid. Alles is gericht op de zorg, aandacht en ontwikkeling voor deze allerkleinste kinderen. In deze groep mag je langzaam opstarten om je baby rustig te laten wennen. De babygroep biedt een omgeving met rust, regelmaat en het ritme wat een baby nodig heeft. De behoefte van de baby is bepalend. Zodra een kind meer uitdaging zoekt, gaat het, in overleg met de ouders, naar de volgende groep.

Kinderopvang (0-4 jaar)

Onze kinderdagverblijven op de verschillende Villa's bieden een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is binnen de bestaande structuur van de dag veel vrijheid hoe we de dag indelen. Daardoor kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. Door thema's en activiteiten te kiezen die daarop aansluiten kunnen we elk kind stimuleren, uitdagen en begeleiden om die verschillende kanten te ontplooien. Er worden regelmatig uitstapjes gepland, naar het bos of de speeltuin.

Peuteropvang

De peuteropvang wordt tijdens schoolweken iedere ochtend aangeboden van 7:30-13:00 uur. (Zie VIP peuteropvang)

Speciaal voor de peuters vanaf 2 jaar bij de Villa bieden we extra uitdaging; de peutergym. De peutergym vindt plaats in de eigen gymzaal van Villa Kakelbont op Villa 4.

"Rustige kleine babygroep, speciaal voor de allerkleinsten tot één jaar"

De villa's in Breda

Contact met villa Kakelbont

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 076-5650333.

Voor algemene vragen: info@villakakelbont-breda.nl

Voor informatie inzake inschrijvingen verwijzen we u graag naar deze pagina.

Stel ons uw vraag

Voor meer informatie kunt u hier uw vraag stellen:

Villa Kakelbont Breda  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign