Sport BSO

BSO Sport 4-12 jaar

De BSO SPORT staat volledig in het teken van bewegen. Deze sportieve vorm van naschoolse opvang biedt schoolkinderen iedere 4 weken een nieuwe sport aan, zoals voetbal, hockey, honkbal en rugby.

Gediplomeerde Villa-sportinstructeurs

De BSO SPORT staat volledig in het teken van bewegen. Deze sportieve vorm van naschoolse opvang biedt schoolkinderen iedere 4 weken een nieuwe sport aan, zoals voetbal, hockey, honkbal en rugby. De kinderen worden op een leuke en sportieve manier begeleidt tijdens het sporten door een team van gediplomeerde Villa-sportinstructeurs.

De kinderen die zich hiervoor aanmelden, worden door de BSO-medewerkers van (met Villa Kakelbont aangesloten) school gehaald en vervoerd naar de sportvelden van de Bredase Hockeyvereniging Push.

Kinderen van Villa Kakelbont Kinderopvang hebben bij een eventuele wachtlijst voorrang door te stromen naar de BSO/SPORT
Leeftijdscategorieën:
  • BSO Sport & Spel: 4-6 jaar
  • BSO Sport: 7-12 jaar

Zwemmen tijdens BSO

Op je vrije dagen uren wachten op je kind in de kantine van het zwembad? Niet nodig! Bij de BSO van Villa Kakelbont kunnen kinderen vanaf 5 jaar onder professionele begeleiding zwemles volgen en zo binnen 8 maanden het diploma A halen en daarna doorgaan voor diploma B.

Tijdens de zwemles is er altijd een vaste BSO-medewerker van de Villa aanwezig.

De villa's in Breda

Contact met villa Kakelbont

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 076-5650333.

Voor algemene vragen: info@villakakelbont-breda.nl

Voor informatie inzake inschrijvingen verwijzen we u graag naar deze pagina.

Stel ons uw vraag

Voor meer informatie kunt u hier uw vraag stellen:

Villa Kakelbont Breda  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign