Knutselen stimuleert creativiteit en fijne motoriek

Buitenschoolse Opvang (BSO) 4-12 jaar

Als de kinderen ouder worden en naar school gaan, groeit de wereld om hen heen. Ze leren beetje bij beetje hun talenten ontdekken. Dat doen ze thuis, op school, maar ook tijdens de uren van de buitenschoolse opvang.

Veelzijdig aanbod

Het BSO-team van Villa Kakelbont bestaat uit verschillende medewerkers met bijzondere talenten. Bij de werving en selectie wordt gekeken naar de specialisaties en expertises die de pedagogisch medewerkers kunnen inzetten. De één is HBO-geschoold in sport, de ander in drama, muziek of kunst. Dat biedt de kinderen een veelzijdig aanbod aan activiteiten en workshops op het gebied van sport, kunst, muziek, theater en dans. Zo kunnen de kinderen hun talenten ontdekken en worden ze hierin optimaal ondersteund en begeleid. De activiteiten worden aangeboden in steeds wisselende thema's.

Naast activiteiten is er tijdens de naschoolse opvang vanzelfsprekend ook ruimte voor de kinderen om zelf te spelen, huiswerk te maken (inclusief huiswerkbegeleiding) of zich terug te trekken en uit te rusten.

Bij een eventuele wachtlijst hebben kinderen van Villa Kakelbont Kinderopvang voorrang door te stromen naar de BSO(Sport)!

Vakantieopvang

Geen naschoolse opvang, maar wél vakantieopvang tijdens schoolvakanties nodig? Villa Kakelbont biedt flexibele vakantieopvang! U kunt vakantiedagen inkopen en tijdens de schoolvakanties flexibel inzetten. Uw kind mag komen spelen op de Villa-BSO en wordt professioneel begeleid. Wij bieden dagelijks een gevarieerd programma. Tevens bieden we de mogelijkheden voor BSO Sport.

JUNIOR BSO
Binnen de buitenschoolse opvang kan er ook gekozen worden voor de Junior BSO. Deze vorm van naschoolse opvang is bedoeld als rustige start voor de jongste schoolkinderen van 4 en 5 jaar. Deze groep heeft een eigen ruimte en niet meer dan 10 kinderen. 

Professionals met deskundigheid en ervaring maar vooral met hart voor hun vak.

De villa's in Breda

Contact met villa Kakelbont

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 076-5650333.

Voor algemene vragen: info@villakakelbont-breda.nl

Voor informatie inzake inschrijvingen verwijzen we u graag naar deze pagina.

Stel ons uw vraag

Voor meer informatie kunt u hier uw vraag stellen:

Villa Kakelbont Breda  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign