Knutselen stimuleert creativiteit en fijne motoriek

Buitenschoolse Opvang (BSO) 4-12 jaar

Als de kinderen ouder worden en naar school gaan, groeit de wereld om hen heen. Ze leren beetje bij beetje hun talenten ontdekken. Dat doen ze thuis, op school, maar ook tijdens de uren van de buitenschoolse opvang.

Veelzijdig aanbod

Het BSO-team van Villa Kakelbont bestaat uit verschillende medewerkers met bijzondere talenten. Bij de werving en selectie wordt gekeken naar de specialisaties en expertises die de pedagogisch medewerkers kunnen inzetten. De één is HBO-geschoold in sport, de ander in drama, muziek of kunst. Dat biedt de kinderen een veelzijdig aanbod aan activiteiten en workshops op het gebied van sport, kunst, muziek, theater en dans. Zo kunnen de kinderen hun talenten ontdekken en worden ze hierin optimaal ondersteund en begeleid. De activiteiten worden aangeboden in steeds wisselende thema's.

Naast activiteiten is er tijdens de naschoolse opvang vanzelfsprekend ook ruimte voor de kinderen om zelf te spelen, huiswerk te maken (inclusief huiswerkbegeleiding) of zich terug te trekken en uit te rusten.

Bij een eventuele wachtlijst hebben kinderen van Villa Kakelbont Kinderopvang voorrang door te stromen naar de BSO(Sport)!

Villa Lunchbreak (TussenSchoolse Opvang)

Kinderen moeten zich volop concentreren in de klas. Door het aanbieden van een lunchbreak wil Villa Kakelbont een rustmoment creëren in een kindvriendelijke omgeving waar kinderen met veel plezier kunnen verblijven. Zo kunnen zij de middag op school weer optimaal presteren.

De kinderen worden voor de Lunchbreak op school opgehaald door de vaste pedagogisch medewerkers van de BSO (geen vrijwilligers). Een verse lunch wordt aangeboden bestaande uit een broodmaaltijd, melk, en fruit. Na de lunch kan uw kind gebruik maken van al onze faciliteiten op de buitenschoolse opvang. De Villa Lunchbreak is op dit moment uitsluitend voor kinderen van de Laurentius basisschool in Breda.

Professionals met deskundigheid en ervaring maar vooral met hart voor hun vak.

VoorSchoolse Opvang (VSO)

Een uitkomst wanneer u te maken hebt met vroege werktijden of verkeersdrukte. Wij bieden uw kind een rustige start voor een drukke schooldag. Tot de school begint kan hij/zij rustig wakker worden met zijn/haar favoriete bezigheid en iets drinken.

Uw kind is voor de voorschoolse opvang welkom vanaf 07.30 uur. De pedagogisch medewerkers brengen uw kind op tijd naar school.

Vakantieopvang

Geen naschoolse opvang, maar wél vakantieopvang tijdens schoolvakanties nodig?

Villa Kakelbont biedt flexibele vakantieopvang!
  • U kunt vakantiedagen inkopen en tijdens de schoolvakanties flexibel inzetten.
  • Uw kind mag komen spelen op de Villa-BSO en wordt professioneel begeleid.
  • Wij bieden dagelijks een gevarieerd programma.
Tevens bieden we de mogelijkheden voor BSO Sport.

De villa's in Breda

Contact met villa Kakelbont

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 076-5650333.

Voor algemene vragen: info@villakakelbont-breda.nl

Voor informatie inzake inschrijvingen verwijzen we u graag naar deze pagina.

Stel ons uw vraag

Voor meer informatie kunt u hier uw vraag stellen:

Villa Kakelbont Breda  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign